Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

‘Een van onze medewerkers werkt al geruime tijd in een bepaalde functie en heeft behoefte aan een nieuwe uitdaging. Wat kunnen wij hem bieden?’

Regelmatige bezinning en oriëntatie op werk en loopbaan wordt door steeds meer organisaties gezien als belangrijk voor blijvend goed en gemotiveerd functioneren. Gemotiveerde en goed functionerende medewerkers zijn essentieel voor een succesvolle organisatie. Motivatie en tevredenheid kunnen echter in de loop van de tijd veranderen. Proactieve loopbaanbegeleiding van uw medewerkers voorkomt onnodige kosten en zorgt voor duurzame inzetbaarheid.

Ook bij medewerkers ontstaat steeds vaker de behoefte aan bezinning en oriëntatie op hun loopbaan, nog zonder dat er sprake is van een reorganisatie of problemen in het functioneren. De uitkomsten van loopbaanoriëntatie vormen daarnaast een goede basis om met elkaar in gesprek te gaan.

Oosting & Van Hoof kan u en uw medewerkers hierbij prima terzijde staan. Wij bieden een nieuwe impuls én resultaat. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding. Wij werken uitsluitend met senior loopbaanadviseurs met ruime ervaring in de profit- en non profit sector.

Loopbaanbegeleiding bestaat uit een aantal gesprekken, met gerichte opdrachten, evaluaties en feedback. In de verdiepende gesprekken kunnen alle ervaringen, relevante vragen en problemen aan de orde komen.

Loopbaanbegeleiding is altijd maatwerk. Om een optimaal resultaat te bereiken, maken we een keuze uit verschillende methodieken op basis van een individueel plan van aanpak.

Dankzij onze werkwijze krijgen medewerkers niet alleen een beter inzicht in het verloop van hun loopbaan maar ook in hun kwaliteiten en ambities.

Het vormt een uitstekende basis voor een ontwikkelingsgesprek tussen leidinggevende en medewerker.

De duur van het loopbaantraject verschilt per persoon, situatie en vraagstelling.
Wij stemmen de duur van het traject uiteraard met u af.
Gemiddeld gaan wij bij een loopbaantraject uit van zes gesprekken.

Reacties zijn gesloten.