Wat klanten zeggen

Wat klanten zeggen

Anke

Als je even niet meer weet wat je graag zou willen, waar je enthousiast van wordt en wat je waard bent op de arbeidsmarkt is Oosting en van Hoof echt een aanrader!
Ik ben enorm geholpen met de zoektocht naar wat mij energie geeft in mijn werk en ook naar wat mijn persoonlijke competenties en vaardigheden zijn. Fijn contact, Paul zet je aan het werk en aan het nadenken wat mijn zelfvertrouwen echt ten goede kwam. Met als resultaat een mooi CV en een leuke nieuwe baan, nog steeds in de zorg!

Coördinerend Begeleidster

Mogens

I had the great pleasure and priviledge to have Paul as my “Career Coach” as part of my Outplacement program when I was leaving Maersk Line in 2009. Paul was an excellent sparring partner, who was always ready to provide constructive input, alternative views and new ideas, pulling on his vast experience as career coach. Many ideas and opportunities came up during the time we worked together and Paul was always able to ensure that I stayed focused on my defined goals and wishes for the future and that I did not get tempted to go for the opportunities that were outside the scope. When talking about specific opportunities, Paul always asked the right questions and he was a great help preparing for telephone meetings and interviews. I always had the feeling that I had Paul’s full attention and that what he was doing was more than just a job. He has a great passion for what he is doing and involve himself in each case on a personal level. I can highly recommend Paul to anybody who are looking for an excellent “Career Coach”.

Managing Director

Marijke

Dit was een kort en intensief coachingstraject. Hoe is het mogelijk om in korte tijd zo veel te doen?! Het heeft mij een stukje bewustwording opgeleverd. Door de vraagstelling en kritische blik van Monique ben ik op een andere manier gaan kijken naar mijn werk en mijn rol daarin. Ik kan beter omgaan met lastige situaties en heb ook nog veel dingen om over na te denken.

Managementassistent College van Bestuur

Jeroen

Paul is niet alleen als persoon een topper, maar zeker ook als loopbaanprofessional. Oprecht betrokken, inzicht gevend, menselijk, geduldig en resultaatgericht. Hij heeft mij intensief begeleid in het komen tot en uitdragen van ‘mijn eigen kleur groen’. Hierdoor ben ik als persoon in mijn eigen kracht gaan staan, en ook als professional veel krachtiger en gerichter gaan opereren. Met als resultaat een vervolg van mijn loopbaan die perfect bij mij, mijn talenten en mijn ambitie past.

Projectleider

Lotte

Na 15 jaar bij mijn huidige werkgever gewerkt te hebben werd het tijd om te veranderen. Ik heb veel geïnvesteerd om een loopbaanswitch te kunnen maken. De overstap naar een andere sector en een totaal nieuwe functie is heel spannend. Door de gesprekken met Monique heb ik mijn kwaliteiten helder gekregen, hard aan mijn presentatie gewerkt en leren netwerken. Het heeft mij veel zelfvertrouwen én het lef gegeven om de switch te maken en een lang gekoesterde droom te verwezenlijken. Ik ga aan de slag als ontwikkelaar/programmeur bij een softwarebedrijf!

Medewerker Proces-en Systeeminrichting

Paula

Door de coaching van Monique heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en hoe dit te veranderen zonder mijzelf kwijt te raken. Ik heb een realistischer beeld gekregen van mijn directe werkomgeving. De (hoge) verwachtingen t.a.v. mijzelf en t.a.v. mijn collega’s heb ik kunnen bijstellen, ik kan beter loslaten en kritischer naar mezelf kijken. Daardoor zit ik veel beter in mijn vel en ga ik weer met plezier naar mijn werk. Ik heb groei doorgemaakt.
Het traject was niet altijd gemakkelijk, wel leerzaam en vruchtbaar.

Activiteitenbegeleider

Hans

Ik heb Paul ervaren als een uiterst intelligente loopbaancoach die de juiste vragen op het goede moment weet te stellen. Een coach die maatwerk levert, afgestemd op je behoefte door het leerzame coachingsproces heen. Die daarbij samen met jou een afgewogen risico neemt om daar te komen waar je wilt komen. Daarnaast kan hij je zeer praktisch en binnen de gevraagde tijdslijnen adviseren gedurende het gehele aansluitende sollicitatieproces.
De coaching van Paul heeft mijn loopbaan een belangrijke vernieuwende impuls gegeven en het proces van levensvervulling in gang gezet dat tot op de dag van vandaag voortdendert.

Procesbegeleider & Coach

Charles

Paul is een loopbaancoach met veel ervaring en mensenkennis. Bij het doorlopen van een outplacementtraject hielp Paul mij meer en meer zicht te krijgen op wat ik kan en wil. Met die kennis hebben we enerzijds gekeken naar mijn loopbaan tot dan toe en anderzijds naar de keuzes die ik m.b.t. een volgende baan wilde maken. We hebben gewerkt aan het krachtig en duidelijk op hoofdzaken kunnen overbrengen van mijn kwaliteiten en keuzes. Daarmee werkt Paul aan de rust en het zelfvertrouwen die ik nodig had om in gesprekken goed voor de dag te komen. Opeens kreeg ik meerdere ingangen tegelijk en kon ik uiteindelijk kiezen uit verschillende opties.

Paul kan met zijn beschouwende en positieve benadering emoties die bij dit proces aan de oppervlakte komen hanteerbaar maken en ombuigen. Daarbij houdt hij ook het verloop van het proces in de gaten en stemt zijn begeleiding daarop af. Als het nodig is kan Paul ook confronterend coachen, wat soms nodig is als de voortgang achterblijft. Ik heb veel over mezelf geleerd in zijn traject, heb een scherper profiel gekregen en ben – veel meer dan voorheen – in staat dat goed over de bühne te krijgen. Ik kan Paul dan ook van harte aanbevelen!

Programmamanager Sociale Innovatie

Dick

Paul is een geweldige coach die je, als je iets vervelends overkomt als een gedwongen vertrek, weer op de rails helpt om vol stoom weer verder te gaan in een nieuwe job.
Beetje oude beeldspraak maar zijn aanpak is verfrissend, professioneel en voortvarend.
Luister naar hem, doe wat hij zegt en ga door!
Paul, nog bedankt voor destijds. Persoonlijk heb ik er veel baat bij gehad.

Solutions Architect

Bas

Paul is een integere coach die je helpt met de opbouw van je CV. Metname de manier waarop je het CV opbouwt, is een goede ervaring voor jezelf. Paul laat je zoeken naar je kracht, passie en zorgt er voor dat je zelfvertrouwen terug komt.
Hij heeft er voor gezorgd dat ik weer een leuke baan heb gevonden waar ik de komende tijd mee vooruit kan.

Supply Chain Manager

Harald

Kijkend naar de toekomst vanuit een gezonde werksituatie vroeg ik me af wat mogelijk mijn volgende stap in mijn carrière zou kunnen zijn. Zou ik een eigen bedrijf willen beginnen, past consultancy meer bij mij of blijf ik werkzaam bij een bedrijf in managementpositie? De sessies met Paul waren prettig, duidelijk en verhelderend. Ik weet nu beter welke facetten in het werk mij de meeste voldoening geven en in welke richting ik mijn carrière vervolg. Paul, bedankt.

Supply Chain Manager

Annemieke

Van de gesprekken met Monique heb ik veel geleerd qua inzicht in wat ik waard ben en wat ik wel / niet (meer) wil. Ik heb altijd hard gewerkt, ben altijd maar doorgegaan en heb nooit de tijd genomen om goed stil te staan bij wat voor mij belangrijk en niet belastend is. Door dit traject heb ik veel nagedacht en perspectief voor mezelf gecreëerd. Ik durf nu de tijd te nemen om weloverwogen keuzes te maken.

Programma-Manager

Petri

Dankzij de professionele begeleiding van Paul, heb ik mijn onbewuste kwaliteiten ontdekt. Kwaliteiten welke ik bezit en inzet tijdens het werk dat ik doe. De open vragen welke Paul mij stelden, hebben mij aan het denken gezet over wat bij mij past. Oa naar aanleiding van gebeurtenissen/werkzaamheden uit mijn verleden. Zijn visie en zijn goede inzicht hebben mij geholpen in het concreet maken van processen. En hebben eraan bijgedragen dat ik er achter gekomen ben dat ik werk doe wat bij me past en waar ik energie van krijg. Een traject gebaseerd op maatwerk wat ik veel mensen aan kan raden.

Consultant

Rob

Paul is een zeer betrokken en professionele coach die met veel aandacht voor de mens achter de professional te werk gaat. Behulpzaam, motiverend, meedenkend en waar nodig confronterend. In zijn aanpak staat niet alleen het eindresultaat centraal, maar ook het proces om daar te komen. Paul daagt je uit om goed naar jezelf te kijken om erachter te komen waar je drijfveren, capaciteiten, kwaliteiten en energiegevers zitten. Van daaruit werkt hij samen met jou aan een maatwerk profiel en CV waarmee je voor de dag kunt komen. Dit resulteert uiteindelijk in een gerichte zoektocht naar organisaties en functies die goed bij jou als professional passen en waarin jij ook als mens goed tot je recht komt.

Ik ben Paul erg dankbaar voor het traject dat ik met hem heb doorlopen. Ik kan hem daarom zeer aanbevelen voor mensen die twijfelen of serieus nadenken over wat de volgende carrièrestap moet zijn.

Senior Consultant

Anne-Mieke

Het afgelopen half jaar heb ik een outplacementtraject gevolgd bij Paul. Het heeft mij veel inzicht gebracht in mijn eigen kwaliteiten en energiegevers. Ik heb veel prettige gesprekken gevoerd met Paul, mede door de geduldige houding van Paul. Na elke bijeenkomst ging ik met een inspirerende opdracht naar huis om verder tot de kern te komen –> Wat wil ik? Ik ben enthousiast aan de slag gegaan met de opdrachten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn eigen kracht sta. Ik weet hoe ik mijn netwerk verder kan uitbreiden, en kan voor de dag komen met een goed opgebouwde CV. Paul, bedankt voor het inspirerende traject dat ik bij jou heb mogen volgen! Ik gun iedereen net zo’n mooi traject.

Leerkracht

Emiel

Ik heb Paul leren kennen als een professionele loopbaanbegeleider en coach. Hij wist “scherp” de vinger op de gevoelige plekken te leggen. Met een goed oog voor het proces was er altijd voldoende aandacht voor de mens achter mijn traject. Door de gekozen aanpak en methode’s heb nog inzichtelijker gekregen waar mijn kwaliteiten en valkuilen uit bestaan. Met de mooie analyses en opdrachten wist hij altijd de juiste energie los te weken en hebben de opdrachten tijdens het traject mij absoluut geen moeite gekost. Het heeft mij erg goed en dieper aan het nadenken gezet. Met deze aanpak en oefeningen heb ik uiteindelijk ook mijn CV weer de scherpte kunnen geven waarmee ik in mijn netwerk nog intensiever heb kunnen werken aan het vinden van dé nieuwe uitdaging. Dit is mij inmiddels dan ook gelukt. Paul ik wil je hierbij hartelijk danken voor je aanpak, doortastendheid, het gevoel voor de mens, je geduld etc. Ik wil en kan Paul dan ook hartelijk aanbevelen aan diegene die serieus op zoek zijn naar een professionele loopbaanbegeleiding.

Plant- en Operations Manager

Gilion

In een voor mij heftige periode tussen twee banen heeft Paul me enorm goed geholpen. De methode die hij hanteert heeft zijn waarde al vaak en ook bij mij bewezen. Systematisch wordt duidelijk wat je graag wel of juist niet meer wil en welke werkzaamheden en banen daarbij aansluiten. Paul is een heel vriendelijke, intelligente, betrouwbare en rustige man die vertrouwen geeft en me in een heftige periode uitstekend heeft bijgestaan. Dit heeft geleid tot zelfvertrouwen, een mooi CV, verbeterde sollicitatietechnieken en een baan die uitstekend bij me past en waar ik heel tevreden mee ben. Het lijkt me duidelijk dat ik Paul van harte aanbeveel voor loopbaanbegeleiding.

Financieel Economisch Adviseur en Projectleider

Thom

Ik heb Paul leren kennen als een vriendelijke en toegankelijke sparringpartner, een met een onuitputtelijke passie en energie voor zijn vak. Dankzij zijn doortastende aanpak, wordt je geprikkeld om jouw persoonlijke drivers in kaart te brengen en tot de kern te komen. Deze leer je vervolgens te vatten in haarscherpe criteria, welke als basis dienen bij het opbouwen van een glashelder en authentiek profiel. Het inspirerende traject heeft mij in staat gesteld om zelfverzekerd en daadkrachtig een nieuwe, uitdagende stap in mijn carrière te maken. Bovendien heb ik, dankzij de duidelijke methodiek die Paul toepast, het vertrouwen om ook in de toekomst gerichte keuzes te kunnen blijven maken. Paul, bedankt voor de leerzame en gezellige sessies!

Business Consultant

Roy

Ik heb het loopbaanbegeleidingstraject bij Paul als zeer waardevol ervaren. Tijdens het traject wordt er vooral gefocust op positieve resultaten en vaardigheden, wat het een erg aangenaam traject maakt. Het is erg fijn om met Paul samen te werken, hij is zeer vriendelijk, geïnteresseerd en in voor een geintje. Door zijn ervaring weet hij snel tot de kern te komen. Ik zou het traject bij Paul iedereen aanraden, ook als je denkt dat je al op je plek zit. Paul, nogmaals bedankt voor deze belangrijke inzichten en handvatten!

Plan- en Projectontwikkelaar

Roderik

Paul is een stevige coach die mijn zelfinzicht heeft vergroot en me heeft geholpen mijn koers weer te vinden. Op een menselijke manier die ik als zeer betrokken en doortastend heb ervaren.

Business development & Consultant

Sanne

Bij Paul heb ik een erg prettig en professioneel Outplacement traject gevolgd. Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kracht maar ook zeker in de dingen waar ik energie van krijg. De methode die Paul gebruikt is gestructureerd en mooi opgebouwd. Ook door middel van reflecterende vragen leer je veel over jezelf. Paul is flexibel en ervaren en ik zou hem zeker aanraden als coach!

Revenue & Projectmanager hotelbranche

Kees

Paul heeft diverse keren uitstekende opdrachten gedaan zowel op het gebied van outplacement als loopbaancoaching. Soms betrof het een grote groep en soms individuen. Nagenoeg altijd heb ik zeer positieve feedback van medewerkers, collega’s over de aanpak van Paul gekregen. Hij heeft me daardoor al in diverse situaties erg goed ondersteund in soms lastige processen. Paul boekt resultaten met een zowel naar de kandidaten als de opdrachtgever respectvolle en integere werkwijze. Hij weet hierdoor naar beide kanten toe vertrouwen te geven in zijn aanpak.

Directeur

Koen

Paul kan ik van harte aanbevelen als loopbaancoach! In een turbulente periode tussen 2 jobs wist Paul me in een aantal sessies concrete handvatten te geven om weloverwogen keuzes te maken. De methodieken die Paul hierbij hanteert en de gesprekken hebben me de inzichten gegeven die ik nodig had voor de volgende stap. De kracht van Paul zit m.i. in de combinatie van ‘proven’ methodieken, ‘onderzoekend en kritisch’ coachen en persoonlijke aandacht. Dank je Paul!

Business Consultant

Remco

Ik heb Paul leren kennen als een integer, gepassioneerde en vakbekwame coach. Paul herkent kwaliteiten van mensen en weet die persoon daar bewust van te maken. Paul is duidelijk in zijn communicatie, luistert goed naar mensen en is altijd concreet. Hij komt niet alleen professioneel over maar laat ook een gevoel van vertrouwen achter. Paul boekt resultaten en als er extra inzet voor nodig is zal hij dat zonder problemen doen. Door het stellen van de juiste vragen en het doorvragen als antwoorden onvolledig zijn, weet Paul tot de kern van zaken door te dringen. Een prettige persoonlijkheid om mee te werken.

IT Infrastructuur Manager

Anne

Ik zat vast en wist niet of ik wilde blijven werken in de branche waarin ik werkzaam ben. Begeleiding van Paul Oosting is heel erg leerzaam. Je leert jezelf echt beter kennen en nog belangrijker je komt er achter waar je goed in bent en waar je energie van krijgt in je werk. Paul is vriendelijk, rustig, verhelderend en in voor een geintje. Dit maakte de soms intensieve gesprekken ontspannen en leuk. Ik zou Paul dan ook zeker aanraden als coach!

Online Marketing Specialist

Patrick

Na lang wikken en wegen welke weg te bewandelen in mijn carrière toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken en gezocht naar een professionele loopbaanbegeleider. Na een korte zoektocht kwam ik uit bij Oosting & Van Hoof. Contact was snel gelegd en de eerste afspraak stond direct gepland. Ik heb een heel nuttig en leerzaam traject doorlopen samen met Paul. Ik ben veel over mezelf te weten gekomen en kan daardoor gerichter keuzes maken ten aanzien van het vervolg van mijn loopbaan. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens het gesprek aan te gaan en te onderzoeken waar je naar toe wil met je carrière. Nogmaals hartelijke dank!

Electrotechnisch en Mechanisch Engineer

Rob

Paul heeft me uitstekend geholpen. Samen sparren, spiegel voorhouden, relativeren, mogelijkheden analyseren en vergelijken. Stap voor stap gestructureerd toewerken naar een nieuwe keuze die bij me past om vervolgens mijn CV hierop uit te lijnen. Inmiddels heb ik een baan gevonden die perfect aansluit.
Paul bedankt!

Workplace Consultant

Mieke

Het begeleidingstraject met Monique heeft mij veel opgeleverd: zicht krijgen op en herstellen van mijn energiebalans. Ook ben ik mij bewust geworden van mijn valkuilen waardoor ik beter heb geleerd om voor mezelf te zorgen en mijn grenzen te bewaken. Door jouw kritische vragen en mede door de opdrachten die je mij meegaf heb ik goed kunnen nadenken over wat in deze fase van mijn leven en loopbaan belangrijk is, wat beter bij mij past. Ik durf nu keuzes te maken.

Manager

Reacties zijn gesloten.